Vaše mnenje

Ko sem prejela povabilo k sodelovanju, nisem vedela kaj naj pričakujem, saj v tem poslu sploh nisem domača. Nejc je poskrbel za sproščeno vzdušje in moram priznati, da sem v družbi njegovega fotoaparata prežiela prav prijetno popoldne! Z veseljem bi še ponovila!

Maja

Zabavno, sproščeno, predvsem pa profesionalno 😀

Špela

Kar vam srce poželi to se dobi 😊 prijazno ter “domače” vzdušje.Nejc vam svetuje glede vsega,ampak ustreže tudi z vašimi željami 😊 …priporočam ga vsem 😊

Anja

Enostavno, zabavno in super rezultati! Energija v studiu je res odlična. 👌

Urška

Priznam! Kot mnogi bi rada imela lepe fotke, na fotografiranju pa sem precej trda.

Nejcu je mehčanje uspelo. Priporočam ga tudi tebi!

Darja

Odgovor je da. Bi priporočila Nejca za fotografiranje.
Zakaj? Ker zelo pozorno posluša želje, pri svojem delu je nadvse natančen. Iz vsake osebe skuša izvleči tisto najbolj pristno, kar se skriva v njej. Všeč mi je, da zna iskreno podati svoje mnenje. Ker ima veliko zanimanje za sočloveka, se da z njim prijetno komunicirati, kar se vidi tudi potem na fotografijah.
Hvala ti! 👏😁

Ines

Odličen fotograf za profi fotke.

Andrej – Sam Churros

Nejc je izredno zanesljiv, hkrati sproščen in odziven fotograf. Ob njemu se počutiš varno, da bo izpeljal kot je treba, fotke pa v najkrajšem možnem času poslal! <3 

Nina

K Nejcu smo prišli na mini družinsko fotografiranje, a se je on maksimalno izkazal! Odnos je super, hkrati profesionalen ter igriv in se je zelo potrudil, da bi k sodelovanju pripravil našo muhasto triletnico. Rezultat? Čudovite fotke, ki jih bom z veseljem uokvirila za na steno 😍 Priporočam iz srca!

Barbara

Fotografiranje z Nejcem je potekalo zelo tekoče in sproščeno, šlo je za portretno fotografijo.
Med fotografiranjem mi je svetoval kako bi izgledalo najbolje, sprejel pa je tudi moje želje in ideje ter jih umestil v fotografije.
Končne izdelke sem prejel v dogovorjenem času. Narejeno je profesionalno in sem zelo zadovoljen. 
Priporočam! 🙂

Gašper

Pri profesionalnem fotografiranju se mi zdi najbolj pomembno predvsem to, da se med fotografom in osebo ustvari dobra energija, saj se prijetno vzdušje takoj opazi tudi na fotografijah. Z Nejcem sem se ves čas počutila prijetno in sproščeno, všeč mi je bilo, da je bil odprt za moje predloge in želje. Priporočala bi ga vsem, ki si želite imeti pristno ujet spomin na bodisi najpomembnejše dogodke v življenju, bodisi trenutke vašega vsakdana, zagotovo pa predstavlja tudi odlično darilo nekomu drugemu.

Maja

Priporočam, zelo prijetna izkušnja!

Nataša Rupena s.p.

Na fotografiranju sem zelo uživala. Nejc ti da veliko prostih rok, seveda pa tudi sam predlaga kako naj bi slikanje potekalo. Res zelo sproščeno. Priporočam vsakemu kateri si želi doživeti enkratno izkušnjo in hkrati dobiti odlične fotografije.

Petra

Tukaj lahko oddaš svoje mnenje. Vesel bom pohvale, predloga ali kritike. Vse je dobrodošlo.

Polja označena z * so obvezna, da lahko prejmeš odgovor.